تربیت جوانان جهادی، فتحالفتوح انقلاب اسلامی است/ راضی به وضع موجود نیستیم
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عابدین خرّم ظهر امروز در نشست صمیمی با اعضای حلقههای میانی و گروههای جهادی آذربایجانشرقی، تشکیل جهاد سازندگی و تداوم آن در قالب گروههای جهادی را یکی از نقاط قوت نظام جمهوری اسلامی دانست که کارنامه موفق آنها در عرصههای دفاع مقدس و سازندگی در تاریخ انقلاب میدرخشد. وی […]
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عابدین خرّم ظهر امروز در نشست صمیمی با اعضای حلقههای میانی و گروههای جهادی آذربایجانشرقی، تشکیل جهاد سازندگی و تداوم آن در قالب گروههای جهادی را یکی از نقاط قوت نظام جمهوری اسلامی دانست که کارنامه موفق آنها در عرصههای دفاع مقدس و سازندگی در تاریخ انقلاب میدرخشد.
وی با بیان اینکه گروههای جهادی اهل اقدام و عمل هستند، افزود: جمهوری اسلامی همچنان بر مبنای تفکر جهادی و انقلابی در حال حرکت است و تربیت چنین جوانانی که با روحیه جهادی در میدان خدمت به مردم و نظام وارد میشوند، فتحالفتوح انقلاب است.
راضی به وضع موجود نیستیم
استاندار آذربایجانشرقی ادامه داد: امروز بخشی از مدیران استان برخاسته از شاکله گروههای جهادی هستند اما راضی به وضع موجود نیستیم و معتقدیم که باید از گروههای جهادی در عرصه مدیریتی استان بیشتر استفاده کنیم تا خستگیناپذیری و روحیه جهادی در بین مدیران استان موج بزند.
خرّم تصریح کرد: گروههای جهادی، مصداق جماعتی هستند که در طول تاریخ، حق را شناخته، از آن پیروی و در جبهه حق ایستادگی کردهاند.
استاندار آذربایجانشرقی گفت: گروههای جهادی استان در همه حوادثی که در کشور اتفاق افتاده، جزو اولین گروههایی بودند که برای کمک به مردم در میدان حضور یافتند و در مهار کرونا هم این گروهها به صورت خودجوش و همپای کادر درمان، صحنههای زیبایی را خلق کردند.
وی با اشاره به اینکه عزم راسخ دولت برای تقویت گروههای جهادی متذکر شد: دولت سیزدهم و گروههای جهادی برای همدیگر فرصت متقابل هستند و باید از این فرصت به نحو کامل استفاده کنیم.
خرّم به گروههای جهادی و تشکلهای مردمی توانمند توصیه کرد برای استفاده از تسهیلاتی مانند تبصره ۱۶ و ۱۸ برای تقویت فعالیتهای خود، وارد تفاهمنامه با دستگاههای خدماترسان شوند که این موضوع، ظرفیت مضاعفی برای خدمترسانی ایجاد میکند.
استاندار آذربایجانشرقی همچنین با اشاره به اهمیت سواد رسانهای در شرایط کنونی کشور، بیان داشت: بخشی از اتفاقاتی که در حوزه عملیات روانی در کشور رخ میدهد، ناشی از پایین بودن سواد رسانهای است که گروههای جهادی باید برای رفع این مشکل و ارتقای سواد رسانهای با ارائه آموزشهای لازم اقدام کنند.
وی با تاکید بر تشکیل گروههای راویان پیشرفت برای روایت پیشرفتها و دستاوردهای انقلاب اسلامی، ابراز کرد: گروههای جهادی میتوانند با اطلاعرسانی هنرمندانه، هم پیشرفتهای انقلاب و هم اقدامات خود را برای مردم تبیین کنند.
پیش از سخنان استاندار آذربایجانشرقی، نمایندگان تشکلها و گروههای جهادی استان به بیان دیدگاهها و دغدغههای خود پرداختند.
استفاده از نظرات و پیشنهادهای نیروهای جهادی در تصمیمگیریهای استانی، استفاده از توان مردمی در پیشبرد برنامههای دولت در عرصه محرومیتزدایی و اختصاص تسهیلات و امکانات قانونی برای تقویت فعالیتهای جهادی از مهمترین مطالب مطرحشده در این نشست بود.
پایان پیام/س
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید